Website is de basis van online marketing activiteiten

Published on Author silvio

Als u gaat beginnen met het starten van een onderneming, dan is het natuurlijk een spannende tijd. Er moet over veel zaken nagedacht worden. Zo is er bijvoorbeeld de website, welke tegenwoordig een zeer belangrijke rol voor uw bedrijf vervult. De website is de basis van al uw online activiteiten.

En tegenwoordig maken vrijwel al uw klanten gebruik van het internet om u te vinden en contact met u op te nemen. Dat er dus aandacht moet worden gegeven aan uw website, dat moge duidelijk zijn. De website moet er netjes uit komen te zien en moet tevens goed vindbaar zijn. Het is belangrijk om hier bij de start van uw onderneming al over na te denken. Zo maakt u direct een goede start met uw onderneming.

Duidelijkheid bij het design van uw site

design nieuwe websiteEen goede website moet duidelijk zijn, er netjes uitzien en vooral een contact formulier hebben of een duidelijk telefoonnummer op de website. U zult zich nog verbazen over het aantal websites dat de contact gegevens ergens verstopt op de website. De website ziet er dan wellicht wel strak uit, maar aks gebruikers geen contact kunnen opnemen heeft het nog steeds weinig zin.

Als u een nieuwe website laat maken, is het belangrijk om met een designer zoals web design bureau Webit in Antwerpen rond de tafel te gaan zitten. Er wordt zo een plan gemaakt en er wordt geluisterd naar uw wensen. Maar het is ook belangrijk om tevens te luisteren naar de designer. Alhoewel de klant koning is, is de webdesigner de expert. Zijn of haar tips en adviezen kunnen zeker helpen. Zo weet u dat uw nieuwe site aan alle nieuwe standaarden voldoet en dat uw website goed overkomt bij potentiƫle klanten

Maar direct kan het interessant zijn om over de marketing van uw website na te denken. Goede vindbaarheid in de belangrijke zoekmachines zoals Google & Bing kunnen zorgen voor veel nieuwe gerichte aanvragen via uw website. Een online marketeer of marketing bureau kan daar vaak bij helpen. Steeds vaker zien we dan ook dat online marketing bureaus een webdesigner in dienst hebben. Uw website wordt dan ontwikkeld en de marketing wordt tevens verzorgd. Zo heeft u een compleet pakket.